Ciorba de legume

de katty in Ciorbe, 30 Oct 2021 | 4426 vizualizari

 

Vremea rece de afara ne indeamna sa mancam o ciorbita fierbinte plina de legume.

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 dovlecei tineri
  • 200 gr naut fiert in prealabil
  • 150 gr rosii pasate
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume:

Curatam si spalam legumele.Taiem morcovii cuburi mai mari, ceapa si ardeiul cubulete mici, iar dovleceii semirondele.Intr-o oala punem uleiul la incins. Adaugam morcovul, ardeiul gras si presaram putina sare.

Cand acestea s-au inmuiat usor, adaugam si ceapa. Cand ceapa s-a inmuiat usor adaugam stingem cu apa calda si adaugam dovleceii.Adaugam rosiile pasate dupa ce legumele au fiert 15 minute. Dupa  ce au fiert si rosiile aproximativ 10 minute adaugam nautul, sare si piper dupa gust.Daca este nevoie mai adaugam apa si mai fierbem 5 minute. Oprim focul si adaugam patrunjelul verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecei de post